Vigtig information - Covid-19


Vigtig information fra boligforeningen!
 
Som følge af myndighedernes seneste restriktioner og anbefalinger omkring Corona situationen, vil boligforeningen iværksætte en nødberedskabsplan indtil videre, og så længe de skærpede restriktioner gælder.

Boligforeningens kontor vil være lukket for personlig betjening, dog vil telefonerne være åbne på hverdage mellem kl. 10 – 12, ligesom vi så vidt muligt vil besvare mails.
Du må dog forvente, at opgaverne ikke bliver løst med samme hastighed som ellers.

Hvis der opstår en akut situation i dit lejemål, kan du indenfor normal arbejdstid stadig ringe til Beboerservice på telefon 2565 0337.

Viceværterne og håndværkerne vil kun udføre akutte opgaver i dit lejemål.
Vi vil her kræve, at du eller andre beboere ikke opholder jer i samme rum som dem.
Hvis én i din husstand er i risiko for at være smittebærer af covid-19, skal du informere os, så vi kan tage vores forholdsregler, og ikke bringe smitten videre.
 
Planlagte ind- og fraflytningssyn vil blive udført, og her vil vi anmode om, at der kun møder én person op til synet, ligesom du forventes at bære mundbind, og naturligvis holder afstand.


Vi opfordrer alle vores beboere til at overholde myndighedernes råd og anbefalinger, og derved medvirke til at forsinke en spredning af corona-virus.

Tak for jeres forståelse, og pas godt på jer selv.